Savršeni marginalci stižu u Požegu!

11. veljače 2024. | Press

Savršeni marginalci, četvorka koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize, započeli su svoju glazbenu misiju koncertima na kojima sviraju isključivo prva tri albuma grupe Hladno pivo!


Kad je u ožujku 2018. Hladno pivo tjednima unaprijed rasprodalo koncert u Domu sportova pod nazivom „old school“ vidjelo se koliko njihovim fanovima znače albumi iz najranije faze benda. Stoga su im tri petine najveće hrvatske i jedne od najvažnijih regionalnih punk grupa, pojačane vokalom neuništivog vođe DBN bande odlučile dati upravo to – prva tri albuma, „Džinovski“, „G.A.D.“ i „Desetka“ na jednom koncertu, bez zadrške i direktno u glavu. „Izvadili smo skoro 40 pjesama. Neke od njih ne da nismo svirali ni taj put u Domu sportova, nego puno puno duže“ – izjavili su članovi benda po okupljanju.

Nostalgija za starim Pivom potvrđena je i #1 nacionalne top liste prodaje koju je suvereno osvojio „Džinovski“. Legendarni debi i jedan od najprodavanijih domaćih punk albuma svih vremena obilježio je 30 godina života remasteriranim vinilom koji se probio na sam vrh najtraženijih u Hrvatskoj.

Savršene marginalce u Požegi gledamo 15.6.2024.