HOPA fest – Drugi dan 15.6.2024.

16. lipnja 2024. | Press

Drugi dan prvog izdanja HOPA festa Požega započeo je prijenosom nogometne utakmice između Španjolske i Hrvatske. Rezultat nije poremetio dobru zabavu za više stotina posjetitelja, koji su uživali u žestokoj glazbi u inspirativnom ambijentu Požeške gore.
Kombinator ZG punk , Kdp-KontraDiktornaPredispozicija i OSA su odlično zagrijali atmosferu za Savršeni Marginalci , članove nekadašnjeg Hladnog piva, koji su rasplesali cijelu livadu. Nizali su se brojni hitovi, publika je uživala, a onda su iza ponoći na scenu stupili članovi legendarnog Atheist Rap official . Bend koji je na sceni 35 godina nije skrivao oduševljenje lokacijom, gostoprimstvom, atmosferom i kvalitetom festivala.
Kad nam se slegnu dojmovi osvrnut ćemo se detaljnije o prvom festivalu i budućnosti, no ovim putem odmah zahvaljujemo svima koji su bili potpora HOPA festu, od partnera i sponzora, do vas posjetitelja. Na Požešku goru ne možeš doći usput. Draže nam je 300-400 vas na vrhu brda, nego tri puta više u komociji centra grada.
Hvaaala još jednom!